Arat koirat – jännittääkö?

Tämä kurssi on suunniteltu aroille koirille, joita arjessa jännittää erilaiset asiat.   Kurssilla käydään yhdessä läpi pelon aiheuttamia tilanteita ja miten niissä voi toimia. Miten voit omistajana olla koirallesi turvallinen ohjaaja ja miten tunnistat koirasi jännittyneisyyden. Lisäksi käymme läpi erilaisia käyttäytymismalleja mitä pelko käyttäytymisen taustalla aiheuttaa. 

Kaikille omistajille on tärkeää koiransa hyvinvointi ja tällä kurssilla haetaan toimintamalleja , jotka auttavat arjessa eteenpäin. Kurssilla tavoitteena saada koiralle miellyttäviä kokemuksia koiran ehdoilla. 

Kurssilla harjoitellaan uuteen paikkaan tutustumista, helppoja tehtäviä joista saadaan koiralle tilanteiden ”pelastajia” toiminnalleen, rauhoittumista, kohdetyöskentelyä ja yhdessä oloa iloiten pienistäkin asioista!

Jokaiselle koirakolle mietitään omat tavoitteet yksilöllisesti. Pienryhmä 2-4 koirakkoa.

Kouluttaja kurssilla toimii eläintenkouluttaja, ongelmakoirakouluttaja Johanna / koirankota@gmail.com

Ennen kurssin alkua käymme ennakkokeskustelut fb ryhmässä, jossa kurssilaiset saavat ennakkokyselyt sekä jakaa omia kokemuksiaan koko kurssin ajalta. 

Kurssille ei ole koiralle ikärajaa tai tasovaatimuksia. Mikäli koiralla on ihmisaggressiota, ota ensin yhteyttä kouluttajaan sähköpostitse . 

Ilmoittaudu verkkokaupassa

Huolehdithan, että tutustut ennakkoon peruutusehtoihin. Ilmoittautuminen on sitova.

Seuraava kurssi syksyllä