Harrastuskaveri – perusteet

Harrastuskaveri -perusteet kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka:

Aloittavat harrastamista esim. ryhmätunneilla

Harrastavat jo säännöllisesti (ehkäpä tavoitteellisesti)

Harrastuskaveri kurssin sisältö painottuu harrastuskoiran perusteisiin. Kun koiran kanssa aiotaan harrastaa säännöllisesti olipa se omaksi iloksi, ryhmässä tai vaikkapa tavoitteellisesti kisoihin tulevaisuudessa, on hyvä miettiä millaisia taitoja koirasi tarvitsee. Millaisia asioita sinun tulisi ottaa huomioon treenipaikassa niin tutussa kuin vieraassa? Miten halutut asiat opetetaan koiralle?

Tavoitteena on antaa työkalut sujuvaan harrastamiseen. Kurssilla ei tehdä tietyn lajin sisältäviä harjoitteita vaan yleisiä kuten:

Koulutushalliin sisälle tuleminen, taukokäytös, treenin suunnittelua alusta loppuun , oman vuoron odottelu , luopuminen, ihmisten ja koirien läsnäolon harjoitus. Kohteiden kautta harjoittelua.

Voit siis valita tämän kurssin jos suunnitteilla on aloittaa harrastaminen koirasi kanssa tai vaikka koet, että kurssin sisällön aiheet auttaisivat yleisesti arjen tilanteissa. Kurssilla ei ole ikärajoitteita mutta suosituksena on pentukoulu/perustaidot kurssi käytynä (missä tahansa).

Kurssin kouluttajana Johanna / koirankota@gmail.com

Ilmoittaudu verkkokaupassa

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Lue huolellisesti myös peruutusehdot.

Helmikuu

Harrastuskaveri – perusteet alk. 6.2. Ma klo 20.15-21.15 / 4 krt / 85€

Käytännöntunnit: 6.2. / 13.2. / 20.2. / 27.2.

Kurssipaikat: 2/4 paikkaa vapaana

Ilmoittaudu: verkkokaupan kautta