Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

llmoittautuminen 

Alta löydät ohjeet kursseille ja yksittäisille kerroille (mm. täsmätunnit, virikeradat, yksityistunnit) ilmoittautumiseen. Ennen ilmoittautumista, lue hallin säännöt. Sivun lopusta löydät myös ohjeet, jos joudut peruuttamaan osallistumisesi.

Kurssit

  • Avaa sivu sen kurssin kohdalta johon haluat osallistua > katso kurssin päivämäärät > klikkaa linkkiä verkkokauppaan > lunasta paikkasi.
  • Kurssien kuvauksessa on mainittu ohjaaja, jonka verkkokaupasta toivomasi kurssi löytyy.
  • Ilmoittaudu kurssille ohjaajan verkkokaupassa, linkit vieressä.

  • Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä koirankota@gmail.com 

Johannan verkkokauppa 

(Arkitaidot, Pennut, Hihnakäytös, Ata, Rapsu, Rally-toko, Pallopaimennus, Junnukoulu, Yksityistunnit) 

 

Evan verkkokauppa

(Arkitaidot, Aito tokoagi, Rapsu, Hihnakäytös, Temppukurssit, Nose Work, Virikeradat, Yksityistunnit)

Yksittäiselle kerralle

Täsmätunnit / Yksityistunnit / Virikeradat yms. Voit ilmoittautua lomakkeella tai kysyä lisätietoja koskien tiettyä kurssia tai tuntia. Mikäli et saa kuittausta ilmoittautumisestasi viimeistään 2 arkipäivän kuluessa, otathan uudelleen yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittautumisen peruuttaminen

KURSSI: Jos peruutus tulee alle 4 vrk ennen sovitun kurssin alkua, järjestäjänä pidämme oikeuden veloittaa kurssimaksun kokonaan. Palautamme maksetun kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan. Mikäli sairastut kesken kurssin, ota yhteyttä kurssin ohjaajaan. Voimme sovitella korvaustunnit jäljelle jääneistä kurssikerroista. Huomaa, että maksamatta/saapumatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus.

 

YKSITTÄISET KERRAT: Täsmätunnit, Drive-in -päivät, Virikeradat sekä yksityistunnit. Näissä peruutus tehtävä 48h ennen sovittua alkamisaikaa, muutoin kertamaksu veloitetaan syystä huolimatta.

 

KURSSIN PERUUNTUMINEN: Mikäli kurssille ei tule toista koirakkoa, kurssi peruutetaan. Kurssimaksu palautetaan tai halutessaan sen voi käyttää tuleville kursseille.

Ilmoita peruutuksesta aina kurssin vetäjälle: 

Johanna: 0440307979 / Eva: 0407376264

koirankota@gmail.com / 044 0307979 (Johanna) / 040 7376264 (Eva)

Halli: Inkilänkatu 4, 20300 Turku