Junnukoulu 7kk – 2v

Asuuko luonasi teinikoira?  Jäikö pentukoulu väliin? 

Pikkupennut lumoavat kenet tahansa. Vielä hetki sitten, se pienen pieni pennun alku pyöri jaloissa ja oli herttaista katseltavaa .  Niin se aika vaan kuluu, samalla vauhdilla kuin koiran aikuistuminen teini-ikän kautta. 

Junnuikäisen koiran focus voi olla kaikkialla muualla kuin siellä missä toivoisit. Hormonit kehittyvät, aiemmin itsevarman koiran olemus muuttuu ja saattaa esille tulla ei toivottuja käytöksiä. Ennen sujuneet arjen toimet ovatkin muokkaantuneet toisenlaisiksi. 

Jos kuullosti tutulta, tämä kurssi suositus osuu oikeaan. 

Tämä kurssi on kohdistettu omistajille, joilla on  7kk – 2-vuotias junnukoira perheenjäsenenä. Kurssi sopii myös erittäin hyvin kodinvaihtajille/ rescuekoirille, joiden kanssa ei ole ollut mahdollista aloittaa pennusta asti yhteistä taivalta. 

Junnukoulun erityinen kokonaisuus on rakennettu siten, että jokaisella osallistuvalla koirakolla on tutustumistuokio ensimmäisellä kerralla. Osallistuvia koiria otetaan vain 3 koirakkoa, joka mahdollistaa käydä läpi juuri niitä haasteita mitä koet tarvitsevasi. 

Mitä kurssilla harjoitellaan?

Kurssilla käydään läpi koiran oppimisen teoriaa, joka on edellytys siihen että voimme koiralle opettaa asioita. Käymme myös yleisimpiä haasteita, joita teini-ikäisen koiran kanssa arjessa esiintyy.

Erityisen huomioitavaa on käsitellä kurssilaisten kanssa yhdessä eri toimintamalleja, joilla voidaan ennakoida ja tarvittaessa korvata ei toivottuja käytöksiä . Pelkän oireen ( ei toivottu käytös) kitkeminen ei tuo ratkaisua jatkoon vaan on vaikutettava taustatekijöihin ( syy käytöksen laukaisijana).  Kurssi ei ole koiran ”korjauskurssi”. 

Ensimmäisellä kerralla jokaiselle koiralle on 20min aikaa, tutustua koulutushallissa ympäristöön ainoana koirana. Tämä auttaa koiraa sopeutumaan koulutustilaan seuraavaa kertaa varten luoden mukavan mielikuvan paikasta. Tämän aikana myös omistajalla on tilaisuus tuoda esille toiveet ja kertoa koiran arjesta kouluttajalle. 

Toiveita/ harjoitteita on junnukoulussa ollut mm. kontaktista, ei toivotun käytöksen korvaamisen työkalut, koulutustekniikat , rauhoittuminen , perustaitojen hallittavuutta, koiran oppiminen ja oikean käytöksen vahvistaminen, koiran epävarmuuden ymmärtäminen, elekielen tuntemusta , hihnan käsittelyä ja hihnassa kulkemista. 

Mikäli koirasi on reaktiivinen, ryhmätilanne voi tuntua liian haasteelliselta, suosittelen käytösneuvontatuntia. 

Kouluttajana Johanna / Koirankota@gmail.com

Ilmoittaudu verkkokaupassa

Huolehdithan, että tutustut ennakkoon peruutusehtoihin. Ilmoittautuminen on sitova.

Toukokuu

Junnukoulu alk. Su 15.5. klo 15-16 / 5 krt / 100€

15.5. privavuorot / 22.5. / 29.5. / 5.6. / 12.6.

Täynnä

Kesäkuu

Junnukoulu alk. 8.6. Ke klo 19-20 / 5 krt/ 100€

8.6. privavuorot / 15.6. / 22.6. / 29.6. / 6.7.

3/3 paikkaa vapaana

Ilmoittautuminen 2.6. mennessä verkkokaupassa

JUNNUVUOROT – täsmätunteina kesällä

Junnuvuorot verkkokaupassa

ELOKUU

Junnukoulu Ke klo 18-19 alk. 10.8. / 100€

10.8. privavuorot / 17.8. / 24.8. / 31.8. / 7.9.

3/3 paikkaa vapaana – Ilmoittatuminen 5.8. mennessä verkkokaupassa