Kaisa Yli-lassila

”Keväällä suuntasin kohti isoa haavettani ja aloitin 2020 huhtikuussa opiskelemaan Doi Oy:n kautta koirien koulutusohjaajaksi. Sieltä olen saanut paljon oppia mm. koiran elekielestä, koiralähtöisyydestä sekä koiran tavoista oppia.

Minulle tärkeää on koiralähtöinen opetus, aidosti motivoitunut koira, jolla on intoa ja halua treenata. Maatilan kasvattina olen eläinten kanssa touhunnut pienestä pitäen, kotona on ollut kaikkea ankoista hevosiin ja ensimmäinen oma poni syntyikin kotona vuonna 2010 ja kulkee edelleen matkassa.


Ensimmäinen oma koira tuli vuonna 2016. Pieni chihuahua tyttö, Taika, joka vei mukanaan testailemaan eri lajeja mm. tokoa, rallytokoa, näyttelyitä, agilityä ja nyt päästiin hetki sitten kokeilemaan myös doboa. Taikan kanssa aktiivisesti ja tavoitteellisesti harrastuslistalla on agility. Seuraavaksi taloon tuli 2019 serra, jonka kanssa nokka myös suuntaa paimenkurssille ja katsotaan mitä oppia sieltä lähtee mukaan. Vuosien varrella koiramäärä on siis noussut kolmeen ja laumaan kuuluu chihuahua, rescue galgo sekä serra de airesinpaimenkoira. ”


 

Kaisa jatkaa Koirankodassa valmistuneena (2021) koirienkoulutusohjaajana.

– Kotikoiran  Puuhatunnit

– Arkitaidot 

– Temppukurssi 

– Lapsi & Koira 

– AgiHöntsä

Video