Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nose Work

Alkeiskurssilla tutustumme hajutyöskentelyyn, Nose Workiin lajina sekä ensimmäisen luokan hajuun, eukalyptukseen.

Jatkokurssilla etenemme koirakkojen tason mukaan, tutustumme eri etsintöihin ja harjoittelemme ilmaisua vahvaksi. Jatkokurssilla huomioidaan koirakkojen toiveet ja mukaan saa tulla myös muualla lajiin tutustuneet koirakot. Tarjolla myös vakiovuoroja lajin perustaidot jo osaaville koirakoille, kysy lisää!

Ota yhteyttä jos mietit osallistumistanne kurssille! Mukaan tunneille mahtuu neljä koirakkoa kerrallaan. Harjoitukset tehdään yksitellen, muiden koirien odottaessa näköesteiden takana.

Ps. Kysy tutustumista ja kurssia yhdistykselle!

 

Nose Work alkeet

alkaen pe 18.5. klo 19-20

18.5. / 25.5. / 1.6. / 15.6.

Varaa paikkasi verkkokaupassa

 

Nose Work vakiotunteja:

Sopii kaikille eukalyptuksen hajuun tutustuneille, harjoitukset koirakkojen mukaan, tervetuloa!

pe 1.6. klo 18-19

pe 15.6. klo 18-19

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2pv ennen tuntia! Hinta 15e/kerta. Voit maksaa paikan verkkokaupassa tai paikan päällä käteisellä tai kortilla. 

"Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Koira voi olla pieni tai suuri, rohkea tai arka, kolmijalkainen, kuuro tai sokea. Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta erikoistaitoja, perushallinta on riittävä. Nose Workin perusajatuksiin kuuluu, että lajin tulee olla mukavaa tekemistä ja hauskaa sekä ihmisille että koirille. Nose Work on laji, jota on helppo harrastaa omassa kodissa ja aktivointimenetelmänä se on verraton. Haasteita kaipaava koirakko voi harjoitella kursseilla tavoitteenaan kokeet / kilpailut."

Lajikuvaus ja lisätietoja: 

Nose Work Finland ry

 

koirankota@gmail.com / 044 0307979 (Johanna) / 040 7376264 (Eva)

Halli: Inkilänkatu 4, 20300 Turku