Mä ja mun koira- Kurssi

Mä ja mun koira- kurssi on tarkoitettu perheen nuorille, jotka haluavat puuhailla koiran kanssa kivoja asioita ja oppia lisää koiran kouluttamisesta, käsittelystä, ohjaamisesta ja yhdessäolosta.

Kurssilla käydään läpi positiivisten koulutustapojen vaikutusta yhteiseen sujuvaan kanssakäymiseen. Harjoitellaan hauskoja temppuja ja opetellaan miten koiraa ohjataan ja käsitellään koiralähtöisesti. Sinä ja koirasi olette parhain tiimi!

Ikäsuositus kurssille on 11-16 vuotiaat. Nuoren tulee pystyä pitämään koira hallinnassa ryhmätilanteessa ( turvallisuussyistä). Muutoin tasovaatimuksia ei ole, myöskään koiralla ei ole ikärajoituksia.

Kurssi on 4 kerran kurssikokonaisuus, jonka ohjaa Taija / koirankota@gmail.com

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan, että tutustut peruutusehtoihin ennen kurssin varaamista.

Ilmoittautuminen verkkokaupassa

Mä ja mun koira- kurssi Pe alk. 4.2. klo 17-18 / 4krt/ 80€

4.2. / 11.2. / 18.2. / 25.2. – 1 /4 paikkaa vapaana

Ilmoittautuminen on 30.1. mennessä