Mitä kurssille mukaan?

Paljon herkkuja ja tarvittaessa luu/kongi taukoiluun

Miten valmistautua kurssille?  

Ilmoittautuessasi saat verkkokaupan tilausvahvistuksen yhteydessä kurssikirjeen jossa ohjeet, tässä niistä koottuna tiivistelmä.

Peruutusehdot on hyväksyttävä tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Nämä löytyvät myös Ilmoittautuminen – kategoriasta 

Ota koirallesi valjaat/ leveä panta sekä kiinteä hihna. Kursseilla ei käytetä kuristavia/ketjupantoja tai flexejä. 

Voit ottaa myös vesikupin, hallilta saa vettä sekä tarvittaessa kupin lainaksi. Hygieenisyyssyistä suosittelemme ottamaan koiran oman kupin.

Varaa koiralle paljon pieniksi pilkottuja palkkionameja. Kun ajattelet, että x määrä on tarpeeksi niin lisää vielä hiukan extraa, sillä usein namien kulutus saattaa yllättää omistajan. Myös koiran lempilelu voi olla hyvä ottaa mukaan. 

Mikäli koirasi kiihtyy/ jännittää helposti, on hyvä ennakoida ja ottaa mukaan esim. puruluu / kongi jossa täytteenä ruokaa esim. jäädytettyä jauhelihaa/märkäruokaa. Tämä pitkäkestoinen puuhastelu rentouttaa koiraa ja auttaa sitä rynmätilanteissa.  Pennut tarvivat myös paljon viihdykettä kurssitunnille.

Ota mukaan muutama kolikko, mikäli pissavahinko sattuu käymään Pissa/kakkasakko on 4€. Pissavahingon voi myös maksaa kortilla tai käydä verkkokaupassa kuittaamassa Eritevahingon

Elokuusta 2022 alkaen otamme käyttöön merkkaaville koirille urossuoja/nartuille pöksyt käytännön. Tämä tarkoittaa sitä, että pyritään pitämään halli kaikille käyttäjille siistinä. Joillakin koirilla esiintyy merkkaamista sisätiloissa joissa on toisten koirien hajua ja seuraavat koirat ( siivouksesta huolimatta) merkkaavat omat jälkensä edellisten hajujen päälle ja kierre on valmis. Stressittömämpää on totuttaa koiralle suojien käyttö ennakkoon ja säästyt pissasakomaksuilta. Suojien käyttöä edellytetään jatkossa tunnille osallistumiseen koirilta jotka ovat 2 kertaa aiemmin merkannut hallin sisätiloissa/käytävällä. Ei koska pentukoululaisia, pennuilla on pissa-alustat sekä ulkona käydään niin monta kertaa kuin tarve vaatii.

Kuraisilla keleillä hallilla käytävässä on tassupyyhkeitä, joita suositellaan käytettävän, että saadaan suurimmat kurat pois. 

Hallissa ollaan sisäkengissä/ sukkasillaan. Halli on lämmin eli et tarvitse lämmintä vaatetta ylle. Kengät jätetään käytävään.

Ohjaajalla on hyvä olla vaate, jossa on iso tasku johon saat helposti namit ja erityisesti saat ne kaivettua sieltä nopeastikin koulutuksen yhteydessä palkkioksi koirallesi. Suosittelen myös kokeilemaan erilaisia treenitaskuvaihtoehtoja, näin pysyy muiden vaatteiden taskun pohjat siistinä namimuruista/tahroista =) 

Ulkoiluta koirasi ennen tunnin alkua. Tunnit alkavat klo 17 arkisin ja päättyvät klo20/21. Viikonloppuisin ajat vaihtelevat. 

Sairastavaa koiraa ei saa tuoda hallille. Huolehdithan, että koirallasi on rokotukset kunnossa ja ajantasalla ( poislukien pennut joilla ei kaikkia rokotuksia ole iän puolesta). Juoksuisen nartun kanssa ei voi osallistua kurssille/tapahtumiin. Ei edes pöksyjen kanssa. 

ILMOITTAUTUMISOHJEET