Peruutusehdot

  1. Peruutusehdot:

Ilmoittautuessasi kurssille verkkokaupan kautta, sinua pyydetään hyväksymään peruutusehdot ennen kuin voit viimeistellä ostoksen. Tämä tarkoittaa sitä, että sitoudut noudattamaan peruutusehtoja ja olet niistä tietoinen.

Verkkokaupasta palvelun peruuttaminen kuluttajalle

Täsmätunneilla sekä yksityisohjauksessa/käytösneuvonnassa on peruutusehdot voimassa vaikka ilmoittautuminen tulee sähköpostitse.

2. Kursseilta korvataan 1h / koirakko / kurssi. Koirankota ei ole velvollinen korvaamaan kurssimaksua tai korvaustuntia mikäli ehdot peruutuksesta eivät täyty.

Korvaustuntiryhmä fb:ssä TÄSSÄ

3. Alkava kurssi : Jos joudut peruuttamaan kokonaisen kurssin, tulee se tehdä 7vrk ennen kurssin alkua. Maksu palautetaan tässä tapauksessa tai voit halutessasi jättää summan avoimeksi saldoksi myöhempää käyttöä varten.

Huomioithan että, jos ilmoittaudut kurssille alle 7vrk sisällä, sinulla ei ole ehtojen mukaista mahdollisuutta kurssimaksun palautukseen. Voit siirtää kurssin tai vastaavasti saat summaa vastaavan alennuskoodin käytettäväksi.

HUOM: Mikäli olet saanut alennuskoodin hyvitykseksi, tämä tulee käyttää voimassaoloaikana. Koirankota ei ole vastuussa siitä, jos asiakas ei ole käyttänyt etuutta voimassaolon aikana. Alennusta ei voida käyttää jälkikäteen.

HUOM!

Samana päivänä tehty peruutus (syystä riippumatta) ei oikeuta korvaustuntiin tai maksun palautukseen. Samana päivänä /Peruuttamatta jätetty aika katsotaan käytetyksi ja se veloitetaan kokonaisuudessaan.

4. Kesken kurssin poissaolot:

Jos joudut olemaan pois yksittäiseltä kurssitunnilta, ilmoita viimeistään 1vrk ennen (edeltävänä päivänä). Tällöin sinulle voidaan merkitä korvaustunti. ( Huom!1h / per koira/kurssi)

Mikäli koirallasi alkaa juoksut / itse sairastut/ koirasi sairastuu ja kurssi keskeytyy kokonaan , jäljelle jäävä summa jää avoimeksi saldoksi ja voit käyttää saldon myöhemmin. Saldo tulee käyttää 6kk kuluessa. Saldo on alekoodina verkkokauppaan.

Juoksujen kohdalla koirasta riippuen vuoto on n. 2-3vkoa ja sen lisäksi suosittelemme vkon taukoa vuodon jälkeen ennenkuin osallistut kurssille.

Vain lääkärin/ eläinlääkärin todistusta vastaan voidaan kesken jääneestä kurssista palauttaa maksu.

4. UUTTA! 17.6.2022 alkaen Voit myydä oman kurssikertasi/täsmätunti FB ryhmässä . (koirankota-kurssilaisille ryhmä)

esim: Jos olet enemmän kuin kerran pois kurssiltasi tai kurssikerralle/täsmätunnille tulee tarve peruuttaa samana päivänä

5. Täsmätunnit/ vakiovuorot : peruutus tehtävä 1 vrk ennen tuntia

6. Yksityisohjaus/ käytösneuvonta : peruutus tehtävä 2 vrk ennen sovittua aikaa.

7.Kurssin peruuntuminen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi:

Joskus voi käydä niin, että kurssia ei voida toteuttaa liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kurssilla minimimäärä on 2 koirakkoa ja enimmäismäärä 4-5 koirakkoa. Kurssien ilmoittautumisaika päättyy noin 4 vrk ennen kurssin alkua, jolloin viimeistään kurssin tilanteesta ilmoitetaan. Tässä tapauksessa kurssimaksu palautetaan. Voit myös halutessasi siirtyä toiselle kurssille, mikäli valikoimassa löytyy sopiva.

8. Kouluttajan sairastumisen tai muun poissaolon vuoksi kurssikerran siirtymisestä pyritään ensisijaisesti sopimaan korvauskerta tai vaihtoehtoisesti kurssilainen saa kurssikertaa vastaavan alennuskoodin verkkokauppaan.