Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koirankota koulutuspalvelut

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Koirankota (Y-tunnus: 2223823-9)
Inkilänkatu 4 
20300 Turku

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Johanna Vihermaa
Puhelin: 044 0307979
Sähköposti: koirankota@gmail.com

REKISTERIN NIMI

Koirankota asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Koirankodan tuotteita tai koulutuksia verkkokaupan kautta. 
- Henkilö on ilmoittautunut koulutuksiin sähköpostilla, kotisivujen lomakkeella tai puhelimitse.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Koirankodan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Koirankodan asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Koirankodan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Koirankota saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Koirankodan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Koirankodalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Koirankodan rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Koirankodan tuotteita/koulutuksia:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Koirasta annetut tiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Koirankodan käytössä. Tietoja ei luovuteta Koirankodan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Koirankodan luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Koirankodan hallitsemilla ja salasanasuojatulla palveluissa.

 koirankota@gmail.com / 044 0307979 (Johanna) 

Halli: Inkilänkatu 4, 20300 Turku  31.12.2018 asti.

               Halli : Hakakatu 7-9, 20540 Turku ( Johanna ) 1.1.2019 alk.