Seis! workshop

kuva: Raija Theocharous

Seis! workshop lauantaina 6.8.2022 alk. klo 10.00 – noin 17.00

Koulutuspaikka: Koirankodan halli / Satakunnantie 102, 20320

Hinta: Koirakkopaikka 75€. Sisältää luennon sekä käytännönharjoitteet koiran kanssa. Koirakkopaikka kattaa yhden ihmisen osallistumisen tapahtumaan. Mukaan mahtuu 8 koirakkoa. (ilmoittautuminen sivun alhaalla)

Kuunteluoppilas 30€. Sisältää luennon sekä käytännönharjoitteiden seuraamisen. Kuunteluoppilaspaikka kattaa yhden ihmisen osallistumisen tapahtumaan. (ilmoittautuminen sivun alhaalla)

Pysähdy! Tämä on yksi lintukoiran tärkeimmistä taidoista. Pysähtyminen ei kuulu koiraeläimen metsästyskäyttäytymisketjuun, jolloin se ei myöskään ole koiran genetiikassa. Tämä tarkoittaa sitä, että pysähtyminen tulee rakentaa koiralle huolellisesti. Tässä on koiranomistajilla usein isoja haasteita. Koirankota järjestää aiheesta workshopin, yhteistyössä Koiraharrastaja.fi kanssa elokuussa.

Päivä sisältää luennon, jossa alustetaan aihetta. Luennon jälkeen harjoittelemme taitoja käytännössä Koirankodan hallilla. Pohdimme yhdessä, mitä voisimme kunkin koiran kanssa tehdä.Päivän kouluttajana toimii Ulla-Marja Ruistola (eläintenkouluttaja AT, mentaalivalmentaja).

Ulla-Marja on pitkän linjan koiraharrastaja, joka metsästää, kasvattaa ja käy kokeissa yhdessä käyttölinjaisten coccereidensa kanssa. Kokemusta hänellä on runsaasti myös muista lintukoirista. Ulla-Marjan koulutusmenetelmät perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja hyvään suhteeseen koiran ja ohjaajan välillä. Koulutuksissa panostetaan siihen, että niin koiralla kuin ohjaajallakin on hyvä ja turvallinen olo.Lisätietoja voit lukea täältä: koiraharrastaja.fi

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisaikaa on 30.7. asti. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen. Paikkasi koulutuksessa varmistuu kun osallistumismaksu on maksettu maksuehtojen mukaisesti. Maksua ei palauteta, voit kuitenkin myydä paikkasi eteenpäin jos olet estynyt tulemaan. Ilmoita muutoksesta (taija.koirankota@gmail.com)

Ilmoittautuminen taija.koirankota@gmail.com (huom. jos et saa kuittausta 2 vrk kuluessa, ota uudelleen yhteyttä)