Starttinappula käyttöön

17.6.2023 La Koirankodan hallilla järjestetään starttinappula käyttöön- omaehtoisen käsittelyn perusteet koulutuspäivä.

Päivä sisältää tunnin luennon ja käytännönharjoitteet

Klo: 10-11 luento , Käytännönharjoitteet klo 11-14.15

Koirakkopaikkoja 6 ja luennolle mahtuu 15. Koirakkopaikkalaisille sisältyy luento.

Hinta: Koirakkopaikka 40e sis. luennon ja 30min ohjauksen. Luento ja käytännönharjoituksien seuraaminen 25e.

Koirakkopaikka on 1hlö/per koira.

Kouluttajana Eläinkoulu Välkystä Sari Alisaari

Ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta 10.6. jälkeen. Mikäli olet estynyt tulemaan varaamallesi paikalle, voit myydä paikkasi eteenpäin. Juoksuisen nartun kanssa ei voi osallistua.

Ilmoittautuminen: Tulossa myöhemmin

Starttinappula käyttöön! – Omaehtoisen käsittelyn perusteet

Väistääkö koirasi hampaita katsoessa? Hiipiikö koira karkuun kynsisakset nähdessään? Toivotko, että käsittely sujuisi vaivattomasti yhteistyössä? Starttinappula käyttöön! – seminaarissa opit, kuinka saada rakennettua vakaammalle pohjalle koiran luottamusta käsittelyä kohtaan.

Käsittelytilanteet ovat arjessa toistuvia, joten sillä on merkitystä, kuinka käsittely suoritetaan ja minkälaisia tunteita se koirassa herättää. Kun käsittelytilanteet perustuvat vuorovaikutuseen ja omaehtoisuuteen, koiran ja omistajan välinen suhde lujittuu ja koiran itseluottamus sekä henkinen hyvinvointi kohenevat. Omaehtoisen käsittelyn vaikutukset kantavat pitkälle!

Seminaari koostuu 1h luennosta ja koirakkopaikalla olevien käytännön harjoittelusta (30 min. / koira). Luennolla käydään läpi sekä teorian että havainnollistavien videoiden kautta omaehtoisuuteen perustuvan starttinappulamenetelmän opettamista ja sitä,  kuinka käsittelytilanteista saadaan luotua koiralle omaehtoisia ja kannattavia. Käytännön koulutuksissa lähdetään harjoittelemaan tukikäytöksiä käsittelyyn ja koulutusten sisältö räätälöidään yksilöllisesti kullekin koiralle sopivaksi.

Seminaari sopii kaikille, jotka haluavat oppia starttinappulakoulutuksen perusteita ja saada avaimia siihen, kuinka kuinka muuttaa käsittely koiran silmissä kurjasta kivaksi. 

Seminaarin kouluttaja Sari Alisaari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja hänen yrityksensä Eläinkoulu Välkky on toiminut vuodesta 2010. Omaehtoisen käsittelyn tiimoilta Sari tarjoaa koulusta koirien, kissojen ja hevosten kanssa toimiville.