Vireenhallinta workshop

Emmi Hakio / Dogio

Koiran vireenhallinta workshop / 22.1.2022 la klo 10.00 – 16.00

Paikka: Koirankodan halli / Satakunnantie 102, 20320 Turku. Paalupaikka.

(Ilmoittautumisohjeet sivun alhaalla)

Vire, mitä se on? Koiran virettä pyritään säätelemään tilanteeseen nähden ja ihmisellä on omat odotuksensa koiran vireeseen kussakin tilanteessa. Ihmisen odotukset eivät aina täyty odottamallamme tavalla. 

Vireenhallinta workshopissa perehdytään kokonaisvaltaisesti koiran vireeseen ja sen säätelyyn. Minkälaiset asiat vaikuttavat koiran vireeseen ja miten sitä voidaan muuttaa haluttuun suuntaan. Vireongelmat liittyvät usein joko koiran ylivirittyneisyyteen tai alavireisyyteen kyseisessä kontekstissa tai tehtävässä, jota pyrimme hallitsemaan. Kun opit ymmärtämään mistä vire muodostuu ja miten sitä voidaan muuttaa, opit hallitsemaan koiran viretilaa ja harjoittelemaan taitoja, jotka edesauttavat koiran vireenhallintaa eteen tulevissa tilanteissa. Workshopissa käydään läpi ratkaisukeskeisesti vireenhallinnan keinoja, opit ymmärtämään emootioiden vaikutuksen koiran käyttäytymiseen ja löytämään keinoja vireenhallintaan helppojen harjoitusten myötä.

Workshopissa jokainen koirakko pääsee käsittelemään kouluttajan kanssa yksilöllistä ongelmaa vireenhallinnan osalta. Koirakoilta saatujen esitietojen pohjalta laaditaan koulutussuunnitelma ja yksilölliset harjoitukset koiran käyttäytymisen ja vireenhallinnan osalta. Koulutuksessa saat yksilöllistä koulutusaikaa kaipaamaasi haasteeseen vireenhallinnan osalta.

Kenelle? Vireenhallinta workshop sopii niin tavallisille koiranomistajille kuin koiraharrastajillekin. Koulutuksessa käydään läpi yksilöllisiä harjoituksia kuhunkin ongelmaan soveltuen.

Koulutuspäivä sisältää vireenhallinnan luennon 1,5h , jossa varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille, sekä 6 koiralle yksilöllistä (25min/koirakko) koulutusaikaa haluttuun vireenhallinnalliseen ongelmaan nähden. 

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua kuunteluoppilaaksi tai koirakkopaikalle. Huomioi että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisaika on 7.1.2022 asti ja maksua ei palauteta 7.1.2022 jälkeen. Voit myydä paikkasi. Koirakko paikalle ei voi osallistua juoksuinen narttu. Ilmoittautumalla hyväksyt nämä osallistumisehdot.

Luento+kuuntelupaikka: sisältää 1,5h luennon sekä käytännönharjoituksien seuraamisen. Hinta: 50€ . Ilmoittaudu >tästä

Koirakkopaikka : sisältää 1,5h luennon, oman 25min yksilöohjauksen sekä muiden treenien seuraamisen. Hinta: 80€

KOIRAKKOPAIKAT TÄYNNÄ

Koirakkopaikalle ilmoittautuneille lähetetään linkki ennakkolomakkeeseen sekä ilmoitetaan oma treenivuoron aika. Nämä tulevat lähempänä tapahtumaa.

Kouluttajasta:

Dogion perustaja Emmi Hakio on koirien käyttäytymisen asiantuntija, joka työskentelee pääsääntöisesti erilaisten koirien käyttäytymisen ongelmien parissa. Koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen ja käyttäytymisen ymmärtäminen auttavat ratkaisemaan useita eri koiran käyttäytymisongelmia, sekä löytämään yksilölliset ratkaisut kyseisen yksilön käyttäytymisen muuttamiseen. Emmi on toiminut koira-alalla jo toista vuosikymmentä ja harrastanut koiriensa kanssa useita eri koiraharrastuslajeja, sekä kilpaillut agilityssa, tokossa ja rally-tokossa.

Kyselyt koirankota@gmail.com