Vireenhallinta webinaari

Vireenhallinta matalavireisestä tai ylivireisestä optimaaliseen mielentilaan

Pe 14.10.2022 klo 18 (n. 2h) / mukaan mahtuu 30 hlöä / Hinta 20€ (ilmoittautumisen sivun alhaalla)

Kiihtyykö koirasi sekunnissa lajitreeneissä tai arjessa, ja kiljuu autossa kun tulette treenipaikalle tai lähdette lenkille? Vai onko käsissäsi koira, joka kuluttaa kaiken treenaamiseen suunnitteleman aikasi tutkimalla maassa haisevia huumaavia tuoksuja sen sijaan että se keskittyisi yhteiseen tekemiseen?

Tässä vireenhallinnan weminaarissa käydään läpi, miten ylivireisestä tai matalavireisyyteen taipuvaisesta koirasta voidaan kouluttaa tasapainoisessa mielentilassa työskentelevä ja keskittynyt harrastuskoira. Webinaarissa käydään läpi myös koiran tunnetiloja sekä sitä, miten voimme vaikuttaa koiran tunteisiin koulutuksen keinoin.

Webinaari perustuu moderneihin positiivisen vahvistamisen tekniikoilla toteutettuihin opetusmenetelmiin, ja erityisesti Leslie McDevittin Control Unleashed -tekniikoihin, joita seminaarin kouluttaja Mirja Leinikka on opiskellut Leslien mentorointiohjelmassa.

Webinaarien käytännön toteutus

Webinaarit toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta. Zoom on helppokäyttöinen sovellus, jota voi käyttää myös ilman sovelluksen asentamista omalle laitteelle. Osallistujat saavat linkin Zoomiin noin viikkoa ennen webinaaria. Webinaarit tallennetaan ja tallenne on osallistujien käytössä kolmen viikon ajan webinaarin jälkeen.

KOULUTTAJAN ESITTELYTEKSTI

Mirja Leinikka on eläinten kouluttamista ja käyttäytymistä laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin opiskellut koiraharrastaja ja kouluttaja, sekä Koirakoulu Verkossa yrityksen perustaja. Hän on pohjakoulutukseltaan FM, filosofian maisteri, ja on työskennellyt pitkään yritysmaailmassa mm. ihmisten valmentamiseen liittyvissä tehtävissä. Mirja harrastaa koiriensa kanssa eri lajeja ja kilpailee niissä säännöllisesti. Hän pyrkii opetuksessaan hyödyntämään viimeisimpiä tekniikoita ja tietoa, jota eläinten kouluttamisen ja käyttäytymisen alalta on saatavissa. Mirjan koulutuksissa opetetaan ensisijaisesti ihmisiä positiivisella otteella ja panostetaan ohjaajien oppimiseen. Lisätiedot osoitteesta: koirakouluverkossa.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu 12.10. mennessä >verkkokaupassa <