Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskyläwww.paytrail.com 


TOIMITUSEHDOT

1. Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti verkkokaupan kautta www.koirankota.com

2. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat automaattisesti myös yleisen kurssikirjeen jossa on tärkeimmät ohjeet sekä peruutusehdot. Ne ovat liitteenä tilausvahvistuksen yhteydessä. Ehdot on tilauksen yhteydessä hyväksyttävä etukäteen.

3. Verkkokaupassa maksutapoina on yleisimmät korttimaksut (Paytrail palvelu) sekä Koirankodan Lasku. Myös lahjakortilla voi maksaa verkkokaupassa.

4. Täsmätunneille ilmoittaudutaan kouluttajalle suoraan sähköpostitse tai verkkokaupan kautta. Ilmoittautumistapa löytyy tunnin tiedoista.

5. Yksityistunnille/ käytösneuvontaan ilmoittaudutaan aina sähköpostitse koirankota@gmail.com ( Johanna)

Lunastamalla verkkokaupasta  kurssin/ täsmätunnin/vakiovuoron, sitoudut hyväksymään peruutusehdot. Koskee myös sähköpostitse tehtyjä varauksia. 

Koirankota ei ole velvollinen korvaamaan kurssimaksua tai tarjoamaan korvaustuntia, mikäli ehdot peruutuksesta eivät täyty. 

Peruuttamaton aika laskutetaan / katsotaan käytetyksi. 


Verkkokaupan kautta palvelun peruuttaminen kuluttajalle (klikkaa) 

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuessasi kurssille verkkokaupan kautta, sinua pyydetään hyväksymään peruutusehdot ennen kuin voit viimeistellä ostoksen. Tämä tarkoittaa sitä, että sitoudut noudattamaan peruutusehtoja ja olet niistä tietoinen.

Täsmätunneilla sekä yksityisohjauksessa/käytösneuvonnassa on peruutusehdot voimassa vaikka ilmoittautuminen tulee sähköpostitse.

1. ENNEN ILMOITTAUTUMISTA: 

 • Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. 
 • Kurssia valitessasi tarkastathan, että kyseiset päivämäärät sopivat aikatauluusi.
 • Tutustu kurssin sisältöön kurssikohtaisista esittelyistä. Löydät jokaisen kurssin kohdalta myös useimmin kysyttyihin kysymyksiin vastaukset kuten milloin alkaa, mihin kellon aikaan, mitä maksaa jne. Verkkokaupasta näet aina reaaliajassa vapaat kurssipaikat. 
 • Jos olet epävarma mihin kurssille osallistuisit / soveltuuko kurssi sinulle ja koirallesi voit ottaa yhteyttä koirankota@gmail.com.

2. KORVAUSTUNNIT:

 • Kursseilta korvataan 1h / koirakko / kurssi. Koirankota ei ole velvollinen korvaamaan kurssimaksua tai korvaustuntia mikäli ehdot peruutuksesta eivät täyty.
 •  Korvaustunti korvataan joko vaihtoehtoisella tunnilla tai alekoodilla verkkokauppaan summalla joka vastaa kurssin yhden kerran summaa.  
 • Mikäli olet saanut alennuskoodin hyvitykseksi, tämä tulee käyttää voimassaoloaikana. Koirankota ei ole vastuussa siitä, jos asiakas ei ole käyttänyt etuutta voimassaolon (6kk) aikana. Alennusta ei voida käyttää jälkikäteen.
 • Korvaustuntiryhmä ja myyntiryhmä fb:ssä (Koirankodan myynti-ja vapaat irtotunnit nimellä löytyy). Jos sinulle tulee enemmän poissaoloja kuin 1 krt / kurssi, voit myydä oman kurssipaikkasi ryhmässä. 

 3. ALKAVA KURSSI :

 • Jos joudut peruuttamaan kokonaisen kurssin, tulee se tehdä 7vrk ennen kurssin alkua. 
 • Maksu palautetaan tässä tapauksessa tai voit halutessasi jättää summan avoimeksi saldoksi myöhempää käyttöä varten.
 • Huomioithan että, jos ilmoittaudut kurssille alle 7vrk sisällä, sinulla ei ole ehtojen mukaista mahdollisuutta kurssimaksun palautukseen. 
 • Voit siirtää kurssin tai vastaavasti saat summaa vastaavan alennuskoodin käytettäväksi.

HUOM!

Samana päivänä tehty peruutus (syystä riippumatta) ei oikeuta korvaustuntiin tai maksun palautukseen. Samana päivänä /Peruuttamatta jätetty aika katsotaan käytetyksi ja se veloitetaan kokonaisuudessaan.

4. KESKEN KURSSIN POISSAOLOT / KURSSIN KESKEYTYS:

 • Jos joudut olemaan pois yksittäiseltä kurssitunnilta, ilmoita viimeistään 1vrk ennen (edeltävänä päivänä). Tällöin sinulle voidaan merkitä korvaustunti/alekoodi ( Huom!1h / per koira/kurssi)
 • Mikäli koirallasi alkaa juoksut / itse sairastut/ koirasi sairastuu ja kurssi keskeytyy kokonaan , jäljelle jäävä summa jää avoimeksi saldoksi ja voit käyttää saldon myöhemmin. Saldo tulee käyttää 6kk kuluessa. Saldo on alekoodina verkkokauppaan.
 • Juoksujen kohdalla koirasta riippuen vuoto on n. 2-3vkoa ja sen lisäksi suosittelemme vkon taukoa vuodon jälkeen ennen kuin osallistut kurssille.
 • Vain lääkärin/ eläinlääkärin todistusta vastaan voidaan kesken jääneestä kurssista palauttaa maksu. Voit laittaa kuvan viestillä todistuksesta. 

5. KURSSIN PERUUTUS VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI:

 • Joskus voi käydä niin, että kurssia ei voida toteuttaa liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kurssilla minimimäärä on 2 koirakkoa ja enimmäismäärä 4-5 koirakkoa.
 • Kurssien ilmoittautumisaika päättyy noin 4 vrk ennen kurssin alkua, jolloin viimeistään kurssin tilanteesta ilmoitetaan. 
 • Tässä tapauksessa A) kurssimaksu palautetaan B) halutessasi siirtyä toiselle kurssille, mikäli valikoimassa löytyy sopiva C) voit jättää saldon avoimeksi myöhempää käyttö varten

6. KOULUTTAJAN SAIRASTUMINEN

tai muun poissaolon vuoksi kurssikerran siirtymisestä pyritään ensisijaisesti sopimaan korvauskerta tai vaihtoehtoisesti kurssilainen saa kurssikertaa vastaavan alennuskoodin verkkokauppaan / siirron seuravalle kurssille.