Viimeksi lisätyt tuotteet

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskyläwww.paytrail.com 

Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti verkkokaupan kautta

www.koirankotashop.com

Tilausvahvisteen yhteydessä saat automaattisesti myös yleisen kurssikirjeen jossa on tärkeimmät ohjeet sekä peruutusehdot.

Verkkokaupassa maksutapoina on yleisimmät korttimaksut Checkoutin maksupalvelun tarjoajana( Muuttuu 5.10. alkaen Paytrail maksupalveluksi)) sekä Koirankodan Lasku.

Täsmätunneille ilmoittaudutaan kouluttajalle suoraan sähköpostitse tai verkkokaupana kautta. Ilmoittautumistapa löytyy tunnin tiedoista.

Yksityistunnille/ käytösneuvontaan ilmoittaudutaan aina sähköpostitse koirankota@gmail.com

Ennen ilmoittautumista:

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssia valitessasi tarkastathan, että kyseiset päivämäärät sopivat aikatauluusi.

Tutustu kurssin sisältöön kurssikohtaisista esittelyistä. Löydät useimmit kysyttyihin kysymyksiin vastaukset kuten milloin alkaa, mihin kellon aikaan, mitä maksaa jne. Verkkokaupasta näet aina reaaliajassa vapaat kurssipaikat. Kotisivuille ne päivitetään manuaalisesti.

Jos olet epävarma mihin kurssille osallistuisit / soveltuuko kurssi sinulle ja koirallesi voit ottaa yhteyttä koirankota@gmail.com.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuessasi kurssille verkkokaupan kautta, sinua pyydetään hyväksymään peruutusehdot ennenkuin voit viimeistellä ostoksen. Tämä tarkoittaa sitä, että sitoudut noudattamaan peruutusehtoja ja olet niistä tietoinen.

Täsmätunneilla sekä yksityisohjauksessa/käytösneuvonnassa on peruutusehdot voimassa vaikka ilmoittautuminen tulee sähköpostitse.

Kursseilta korvataan 1h / koirakko / kurssi. Koirankota ei ole velvollinen korvaamaan kurssimaksua tai korvaustuntia mikäli ehdot peruutuksesta eivät täyty.

Alkava kurssi : Jos joudut peruuttamaan kokonaisen kurssin, tulee se tehdä 7vrk ennen kurssin alkua. Maksu palautetaan tässä tapauksessa tai voit halutessasi jättää summan avoimeksi saldoksi myöhempää käyttöä varten.

Mikäli peruutus tulee myöhemmin kuin 7vrk ennen kurssin alkua, summa jää avoimeksi saldoksi ja saat koodin verkkokauppaan jossa voit käyttää saldon myöhemmin.

Kesken kurssin poissaolot:

Jos joudut olemaan pois yksittäiseltä kurssitunnilta, ilmoita viimeistään 1vrk ennen (edeltävänä päivänä). Tällöin sinulle voidaan merkitä korvaustunti.

Mikäli koirallasi alkaa juoksut / itse sairastut/ koirasi sairastuu ja kurssi keskeytyy , jäljelle jäävä summa jää avoimeksi saldoksi ja saat koodin jonka voit käyttää myöhemmin verkkokaupassa.

Vain lääkärin/ eläinlääkärin todistusta vastaan voidaan kesken jääneestä kurssista palauttaa maksu.

Täsmätunnit/ vakiovuorot : peruutus tehtävä 1 vrk ennen tuntia

Yksityisohjaus/ käytösneuvonta : peruutus tehtävä 2 vrk ennen sovittua aikaa.

HUOM!

Samana päivänä tehty peruutus, ei oikeuta korvaustuntiin tai maksun palautukseen. Peruuttamatta jätetty aika katsotaan käytetyksi ja se veloitetaan kokonaisuudessaan.

Kurssin peruuntuminen liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi:

Joskus voi käydä niin, että kurssia ei voida toteuttaa liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kurssilla minimimäärä on 2 koirakkoa ja enimmäismäärä 4 koirakkoa. Kurssien ilmoittautumisaika päättyy noin 4 vrk ennen kurssin alkua, jolloin viimeistään kurssin tilanteesta ilmoitetaan. Tässä tapauksessa kurssimaksu palautetaan. Voit myös halutessasi siirtyä toiselle kurssille, mikäli valikoimassa löytyy sopiva.

Toukokuun ja kesäkuun alkavat koulutukset