Rajaton - aroille koirille kurssi (6krt) alk. To 19.9.

135,00 €
sis. 24 % ALV

Suoritusvapaa kurssi koirille joita jännittää erilaiset tilanteet/asiat

Määrä
2 tuotetta varastossa.

Rajaton kurssi on erityisesti arastelevile koirille, jossa kurssi toteutuu pienryhmässä 2-3 koirakon määrällä. Kurssi koostuu 6krt kurssikokonaisuudesta , josta ensimmäinen kerta on privavuoro - 20min/ per koira. Tällä tutustumiskäynnillä koira saa rauhassa tutustua koulutustilaan ja omistajan kanssa käydään yhdessä läpi lähtötilannetta. 

Huomioithan , että jos koirallasi on ihmisiin kohdistuvaa aggressiota, ota ensin ilmoittautumista yhteyttä kouluttajaan ( koirankota@gmail.com) . Myös erityisen äänipelkoinen koira, ota ensin yhteyttä. 

Kurssin tukena on oma suljettu fb ryhmä, jossa käydään läpi tunnin aiheita ja siellä voi kysellä kouluttajalta kysymyksiä sekä saada vertaistukea muilta osallistujilta. 

Kurssilla harjoitellaan ymmärtämään koiran pelkokäyttäytymista ja syitä sen taustalla. Miten omistaja voi toimia ja miten ei kannata toimia. Käydään toimintamalleja niin koiran kuin ihmisen kantilta eri tilanteisiin. Tällä kurssilla ei ole paineita suorittamisesta. Pelko ja jännitys koiralle on asia jota emme voi vauhdittaa/ muokata koiran puolesta mutta voimme pyrkiä helpottamaan arkea ja eri toimintoja ja erityisesti ennakoida. Tule oppimaan lisää koirasi kanssa! 

Kouluttajana eläintenkouluttaja (AT) , ongelmakoirakouluttaja , Fear free sertifikoitu /  Johanna 

Iso-heikkiläntie 6 koulutustilassa 

Torstaisin klo 20.15 

19.9. privavuorot / 26.9. / 3.10. / 10.10. / 17.10. / 24.10. 

 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.