Viimeksi lisätyt

Pentukoulu 10vko-6kk

Pentukoulu abc 8krt 

2-5 koirakon ryhmät / Kouluttajana Johanna - koirankota@gmail.com

Pentu saapui perheeseen vai vasta tulossa? Koirankodan kestosuosikki kursseista on Pentukoulu. 

  Oletpa sitten onnellinen ensimmäisen pennunomistaja tai yhtä onnellinen jo kokeneempi koiranomistaja, pentukoulu on aina hyvä sijoutus kohti hyvää yhteistä alkavaa taivalta.

 Pentukoulussa yhdistyy perusoppien opettelun lisäksi, sosiaalistaminen uuteen paikkaan ja ihmisiin, keskittymisharjoitusta ryhmätunnilla olemisesta. Nämä kaikki luovat sujuvaa perustaa omistajan kanssa yhteistyölle ja pennulle itselleen taitoja jatkoon.

  Kurssi soveltuu hyvin ensimmäiseksi kurssiksi tai jatkoksi vaikkapa pentutreffeillä/pentueskareissa muualla käyneille. Aikaisempaa kokemusta ei omistajalta vaadita, joten rohkeasti mukaan

.Pentukoulun voi aloittaa jo 10 viikon iässä, huomioithan kuitenkin, että pentu saa ennen kouluun tuloa tutustua rauhassa uuteen kotiinsa ja perheenjäseniin. Yläikäraja on 6kk.

Rokotuksia ei ole vielä kaikkia saatu iän puolesta (8vko ->)mutta se ei estä osallistumista pentukouluun. Voit kysyä myös eläinlääkäriltäsi varhaisrokotuksesta.

  Koirankota panostaa omistajien valmiuteen ohjata ja oppia koiralähtöiset ja pehmeämmät  koulutustavat aloittaa yhteinen arki pennun kanssa. Koiralähtöisyyden kulmakivet ovat omistajan ja koiran välinen suhde sekä taitoa lukea koiran elekieltä.

Pentukoulun vaihtoehdot:  Pentukoulu ABC (8krt) . Ensimmäinen tunti teoriaa (ilman koiria).  Jos pentusi täyttää 6kk pentukoulun aikana, se ei haittaa sillä yläikäraja on suositus. 

Pentujatko on tehokurssi (3krt) pentukoulun jälkeiseen lisäopintoihin 5kk-12kk ikäisille 

Tammikuussa tulossa pentukoulu jossa myös eläinklinikkakäynti. 


Mitä kurssilla harjoitellaan? 

Pentukoulun ehdottomasti tärkein tavoite on luoda pennulle ja sinulle miellyttäviä hetkiä koirakoulussa, siellä opetellaan asioita rennosti ja leikkisyyden kautta. 

Pentujen sosiaalistaminen on myös kykyä toimia muiden koirien läsnä, harjoittelut omassa turvallisessa loossissa luo alun sille mitä omistaja toivoo tulevaisuudessa: pentu voisi oppia tekemään omistajan kanssa kivoja juttuja vaikka potentiaalisia leikkikavereita olisi samassa tilassa. 

Työkaluja kerätään omistajalle kurssin aikana niin teoriatunnilla kuin käytännönharjoiteiden kautta. Ensimmäinen tunti on teoriaa, jossa käydään läpi koiran oppimisen teoria. Tätä tarvitaan jatkossa, jotta osaisimme opettaa pennulle tarvittavia perustaitoja. 

Kurssin aikana harjoitellaan kontaktia, hihnakäytökseen tukevia taitoja,  miten hallita perusasioita kuten luvan kysyminen, rauhoittumista, luopuminen, leikkimistä , tervehtiminen jne. Unohtamatta omistajalle valmiuksia ymmärtää miten koira eläimenä oppii ja miten koiraa opetetaan. 

Jos olet käynyt jo pentukoulun, voit valita pentujatkon tai arkijatkon. 

Ilo ilmoittaa että Koirankota järjestää pentupeuhut metsämäen lähellä (Kaviokuja 3 ) hiekkapohjaisessa maneesissa jossa on tilaa vipeltää- Pentupeuhut ohjaa Taru Mäkelä. 

Tämä on ennakkojulkaisu ja koirankodan kurssilaisille etusijalla, myöhemmin julkaistaan yleisissä ryhmissä. 

Ke 4.10. klo 18.00 -18.30 sekä 18.30 -19.00 (ilm. 2.10. mennessä)

ke 25.10. klo 18.00 -18.30 sekä 18.30-19.00 (ilm. 23.10. mennessä)

Hinta: 5€/ pentu /vuoro. Mukaan mahtuu 6 pentua/ 30min vuoro. 

Osallistuminen:

pennulla tulee olla ensimmäinen rokotus saatuna. Yläikäraja 6kk. 

Ilmoittautuminen koirankota@gmail.com

kerro ilmoittautumisen yhteydessä koirasi nimi, ikä sekä rotu/rotumix. Ilmoittautumisajan päättyessä jaamme osallistujat sopiviin ryhmiin ja ilmoitamme osallistujille kummassa ryhmässä pentusi pääsee peuhaamaan

Peruutus tehtävä 1 vrk ennen , tämän jälkeen maksu veloitetaan/ voit myös myydä paikkasi. 

maksu paikanpäällä käteinen

  • Näkymä