Viimeksi lisätyt

Arkitaidot +6kk

Arkitaidot on + 6kk ikäisille koirille / 2-4 koirakon ryhmä / Kouluttajana Johanna - koirankota@gmail.com

Onko koirasi elämänsä sankari mutta arjenhallinta välillä hakusessa?Miltä kuullostaisi, jos voisit saada paremman yhteistyön koirasi kanssa? Sujuvammaksi ne perusasiat, joita tarvitset joka päiväisessä arjessanne? 

 Tämä kurssi on Sinulle , jos olet miettinyt onko perustaidoissa parannettavaa tai kenties kaipaat jo lisähaasteita. Arkitaidot kurssi soveltuu hyvin myös koirallesi ensimmäiseksi kurssiksi, eikä itselläsikään tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ryhmätunneista.

 Vinkki: Junnuikäisille (7kk-2v) koirille on räätälöity oma kurssi  Junnukoulu 

Mitä kurssilla harjoitellaan?

Kurssin tavoitteena on tarjota omistajalle sujuvan koiralähtöisen arjen työkaluja, joita omistaja osaa soveltaa myös kurssin jälkeen koiransa kanssa. Harjoittelemme monipuolisesti arjessa tarvittavia taitoja kuten rauhoittumista, erilaisia hihnakäytöstä tukevia harjoitteita, luopumista, kontaktia sekä kohdetyöskentelyä koirakkojen tason mukaan.

 Jokainen koirakko on yksilöllinen ja lähtötasot koirakoilla vaihtelevat, harjoitukset tehdään sen mukaisesti, tarjoten mahdollisuuden oppia omaan tahtiin. Kotona jo tehtyjen harjoituksien hyvänä vastapainona toimii ryhmässä oleminen ja keskittyminen. 

Lisätiedot: Jos olet jo käynyt pentukoulun/arkitaidot voit valita suoraan ArkiJatko kurssin

  • Näkymä
87,00 €