Hihnakäytös

TIEDOTE

Koirankota muuttaa uusiin tiloihin vkolla 8 / 2024 

Uusi osoite on Iso-Heikkiläntie 6 

Koulutushalli - Koirankota kategoriasta löytyy ohjeet saapumiseen

Hihnakäytöksen abc 7krt / 2-4 koirakon ryhmä / Kouluttajana Johanna - koirankota@gmail.com

Kaipaatko hihnassa kulkemiseen neuvoja? Tuntuuko ohittaminen rakettitieteeltä? Katoaako koiran korvat ulkona helposti? 


Joka päivä lenkitämme koiran ja ulkoileminen on näin ollen erittäin iso osa koiran ja omistajan arkea. Ulkoilemisen tulisi olla kivaa ja rentouttavaa molemmille. 


Miten teidän lenkit sujuvat? 

Mikäli hihnakäytöksessä on hetkiä, että et tiedä miten pitäisi toimia , tämä kurssi on vastaus toiveisiisi.  Meillä kaikilla on omat visiot siitä, miten haluaisimme koiran toimivan ohituksissa , julkisilla paikoilla ja arjen ulkoiluissa. Paremman hihnakäytöksen ja kontaktin saavuttaminen ei ole mahdotonta, jos on oikeat työkalut käytössä.

Tehdään yhdessä teille miellyttäviämpiä ulkoiluhetkiä!


Hihnakäytöksen abc kurssille voi osallistua +6kk ikäisen kanssa, yläikärajaa ei ole. Pohjataito suosituksena on pentukoulu tai arkitaidot kurssi, jossa tutuksi on tullut koiran oikean käytöksen vahvistamisen ja palkkaamisen periaatteet. Hihnakäytöskurssista saat tällöin paljon enemmän hyötyä arkeesi ja voimme keskittyä kurssin aikana hihnaan liittyviin aiheisiin. 

HUOM: Mikäli koirallasi on mahdollisesti remmirähjäämistä ja ryhmätilanne on vaikea toisten koirien läsnäollessa, suosittelen yksityistuntia/ käytösneuvontatuntia. 

Mitä kurssilla harjoitellaan?

Kurssilla käydään ensin teoriatunnilla yleisimpiä asioita liittyen hihnakäytökseen, pohditaan osallistuvien koirakkojen tavoitteita ja haasteita. 

Työkalut joita kurssilla harjoitellaan on mm. kontakti harjoituksia, hihnassa kulkemista, luopumista, korvaavia toimintamalleja eri tilanteisiin, hihnan käsittelyä, elekieltä. Varsinaiset ohitusharjoitukset riippuvat osallistuvien koirien lähtötasosta, jokainen koira on yksilöllinen ja harjoituksia tehdään sen mukaisesti jotta oppimista saadaan aikaiseksi. 

Jokaisen kurssikerran jälkeen saat kirjalliset ohjeet harjoituksista

Vinkki: Koirankodassa on myös  OhitusTiimi, ryhmä löytyy samalla nimellä facebookista. Ohitustreenit ovat kesäkautena ulkotreenejä (säävaraus) eri tasoisille ja syksy-talvikautena Koirankodan hallilla. Käy tutustumassa, olisiko sinulle sopiva ryhmä tarjolla.  
2 / 2 tuotetta
Lajittele