Arat koirat - Jännittääkö?

TIEDOTE

Koirankota muuttaa uusiin tiloihin vkolla 8 / 2024 

Uusi osoite on Iso-Heikkiläntie 6 

Koulutushalli - Koirankota kategoriasta löytyy ohjeet saapumiseen

Rajaton kurssi on aroille koirille suunnattu oma kurssi. Ikärajaton ja ei tasovaatimuksia. 

Tämä kurssi on suunniteltu aroille koirille, joita arjessa jännittää erilaiset asiat.   Kurssilla käydään yhdessä läpi pelon aiheuttamia tilanteita ja miten niissä voi toimia. Miten voit omistajana olla koirallesi turvallinen ohjaaja ja miten tunnistat koirasi jännittyneisyyden. Lisäksi käymme läpi erilaisia käyttäytymismalleja mitä pelko käyttäytymisen taustalla aiheuttaa. Tavoitteena lisätä omistajalle tietoisuutta millaisia vaikutuksia erilisilla toimintatavoilla on.

Kaikille omistajille on tärkeää koiransa hyvinvointi ja tällä kurssilla haetaan toimintamalleja , jotka auttavat arjessa eteenpäin. Kurssilla tavoitteena saada koiralle miellyttäviä kokemuksia koiran ehdoilla. 

Kurssilla harjoitellaan uuteen paikkaan tutustumista, helppoja tehtäviä joista saadaan koiralle tilanteiden ”pelastajia” toiminnalleen, rauhoittumista, kohdetyöskentelyä ja yhdessä oloa iloiten pienistäkin asioista! Jokaiselle koirakolle mietitään omat tavoitteet yksilöllisesti.

 Pienryhmä 2-3 koirakkoa. Kurssi koostuu 6 krt , josta ensimmäinen on tutustumiskäynti 20min/koira. Tutustumisvuorolla ei koulutustilassa ole muita koiria, vain kouluttaja, omistaja ja kurssille tuleva koira. Koira saa tutustua koulutustilaan rauhassa ja omistajan kanssa käydään yhdessä läpi lähtötilannetta kurssin aloitukseen.

Ryhmäläisille perustetaan suljettu fb ryhmä, johon kirjalliset ohjeet tulevat. Ryhmä toimii koko kurssin aikana myös kanava kysyä neuvoja. 

HUOM:  Mikäli koiralla on ihmisaggressiota, ota ensin yhteyttä kouluttajaan sähköpostitse . 

Kouluttaja kurssilla toimii eläintenkouluttaja, ongelmakoirakouluttaja Johanna / koirankota@gmail.com


5 / 5 tuotetta
Lajittele