Vetea – Yhteistyökurssi

Eläinklinikka Vetea ja Koirankota järjestävät yhteistyössä kurssin syksyllä.

TIIMINÄ ELÄINLÄÄKÄRISSÄ -kurssi

Lääkärissä käynti voi olla koiralle jännittävä paikka ja hoitotoimenpiteet rutiinitarkastuksista vaativampiin hoitoihin vaatii erilaisia tukitaitoja niin koiralle kuin omistajallekin. Kurssin tavoitteena on luoda turvallinen kokemus kaikille osapuolille – koiralle, omistajalle, eläinlääkärille ja klinikkahoitajille.

Yhtestyössä on voimaa! Kurssin ohjaa Koirankodan Johanna, Eläinlääkärinä Roosa Tervonen ja klinikkaeläinhoitaja Laura Ruotsala

Kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka kaipaavat lisää harjoituksia eläinlääkärikäynteihin ja niissä tehtäviin hoitotoimenpiteisiin. Erityisesti ennakkotaidot koiralle on tärkeä osa vastaanotolla tapahtuviin toimenpiteisiin.

Kurssin sisällössä on otettu huomioon klinikan sekä koiranomistajien toiveita. Tavoitteet kartoitetaan koirakkokohtaisesti luennolla. Harjoitukset sisältää mm. kuonokopan käytön, erilaiset kohdetyöskentelyt, alustat, nostot, kiinnipito , silmät/korvat/suu, paikallaolon rakentaminen. Luennolla käydään myös läpi koiran pelko- ja kipukäytöstä.

Kurssi sisältää luennon, käytännöntunnit Koirankodan hallilla sekä 2 eläinlääkärikäyntiä vastaanotolla Veteassa. Kurssille mahtuu 4 koirakkoa. Kurssilla ei ole ikärajoitteita. Yhteensä 2h luento, 4 käytännönharjoitusta hallilla sekä 2 harjoituskertaa klinikalla. Hinta. 160€

6.9.Ti klo 19-21 Luento / Koirankodan halli

Käytännönharjoitukset : Koirankodan halli

13.9. Ti klo 17-18 /Ti 20.9. klo18-19 / Ti 27.9. klo18-19 /Ti 4.10. klo 18-19 /Ti 11.10. klo18-19

Klinikkakäynnit: 30min per koira / käynti /Eläinklinikka Vetea

la 8.10. klo 12-14 / La 15.10. klo12-14

3/4 paikkaa vapaana

Ilmoittaudu verkkokaupassa 2.9. mennessä